ELLIS GOURMET BURGER UTRECHT NEUDE

ELLIS GOURMET BURGER UTRECHT NEUDE Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 140 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ellis Gourmet Burger Utrecht Neude. Meer weten? Ontdek meer

26 jun 2022 om 18:32 Zoete aardappel frietjes waren erg matig, weinig smaakvol. Saus erbij was te zout en ook niet lekker in combinatie met de frietjes. Cheesecake was niet te eten, erg vies.
25 jun 2022 om 13:38 We hadden oa crusty flaked chicken besteld. 5 min. voor de tijd dat het geleverd zou worden werden we gebeld, kip was op. In plaats daarvan hebben we calamaris gekregen (6 stuks?) terwijl deze goedkoper zijn dan de kip. Een lose burger was geen optie
4 jun 2022 om 7:49 burgers waren heerlijk. calamares vooral deegsmaak.
26 mei 2022 om 21:24 Vorige keer verkeerde bestelling gekregen maar wilde ze een tweede kans geven. Eten was echter koud en weinig maar wel lekker. Verder was de bezorger erg aardig.
22 mei 2022 om 20:56 Lekker gegeten! maar de cola vergeten helaas
7 mei 2022 om 8:35 Blue cheese burger is echt een aanrader, lekkerste burger die we ooit gegeten gegeten hebben!
1 mei 2022 om 10:57 De kruiden op de patat is licht overheersend. Dat hoeft van mij niet zo, Maar was wel lekker! De burger is goed op smaak maar echt doordrenkt in ketchup. Veel en veel te veel. Ook wordt er niet op opmerkingen gelet. Dat voor deze prijs is erg jammer
26 apr 2022 om 8:51 slecht eten, extreem slechte friet (NIET TE ETEN) en verbrande burger JAMMER
10 apr 2022 om 23:54 Prima eten! Geen saus bij 't voorafje, staat wel in de beschrijving. Verder erg lekker en netjes op tijd.
19 mrt 2022 om 21:17 Bezorging duurde langer dan aangegeven en heg eten was koud.
6 mrt 2022 om 19:33 Great quality burgers. Even though we received a wrong side dish we still enjoyed the food.
14 dec 2021 om 11:50 Ondanks het tekort aan bezorgers, was deze bestelling keurig op tijd, het eten was warm en de bezorger was vriendelijk. Hamburger was uitstekend gebakken, juicy en licht roze van binnen. Lekkere sauzen, allemaal top.